Ontmoeten

In de Houtzagerij is de ideale locatie voor een eindejaars-borrel, (meerdaagse) bijeenkomst of netwerkevent. De warme, huiselijk sfeer maakt dat de gasten zich hier snel thuis voelen. Het is mogelijk de locatie hiervoor exclusief af te huren.

De ontmoetingsruimte

Naast diverse ontbijt-, lunch- en borrel-mogelijkheden, kunnen jullie hier de dag afsluiten met een diner in de vorm van een buffet of barbecue. In de betere maanden kan dit ook op de buitenlocatie aan de rivier of op het grote buitenterras. In de wintermaanden is het goed toeven rondom de haard.

De centrale ontmoetingsruimte met open keuken bevindt zich direct naast de vergaderzalen. Vanachter de bar kunnen de gasten bediend worden of zelf gebruik maken van de compleet uitgeruste coffee corner. Ons geheime wapen is een grote, ronde openhaard. Een heerlijke plek om met een groep omheen te zitten! De ruimte is verder ingericht met comfortabele stoelen en banken, en heeft verschillende knusse zitjes. Vanaf deze plek heb je het beste uitzicht over de rivier en het aangrenzende natuurgebied!

 

Wij denken graag met jullie mee in de voorbereidingen van een vergadering of bijeenkomst. Denk aan; catering (ontbijt, lunch, borrel, diner), een effectieve dagindeling, inrichting van de zalen, plaatsen van een banner/reclamemateriaal aan de voorkant van het pand, taxi/shuttle service, boeken van overnachting(en) etc.

 

Op de dag zelf zal er altijd iemand aanwezig zijn als eerste aanspreekpunt. 100% ontzorgen is wat wij graag doen.