Activiteiten en workshops

Afgestemd op de omgeving van het rivierenlandschap, bieden we een gevarieerd programma dat je niet zomaar elders in het land zult vinden. Ons geheim dat iedere activiteit of workshop tot een succes maakt? We werken alleen samen met professionals en mensen met passie.

RIB VAREN 

Met 75 – 110 km per uur over de rivier varen maakt dit tot een waar spektakel! Door onze ligging aan de Merwede kunnen we direct vanuit onze eigen haven met boten de rivier op te gaan.

E-SCOOTER (momenteel niet beschikbaar)

Op een rustig tempo touren langs de rivieren en door de polder van de Alblasserwaard. De E-scooter is duurzaam, gebruiksvriendelijk en makkelijk te berijden. Diverse routes beschikbaar in combinatie met leuke tussenstops.

BUITEN KOKEN 

Koken en eten in de buitenlucht! Samen met kampvuurkok Arriën Stegehuis het ambacht van het buiten koken op vuur ontdekken.

WILGENTENEN VLECHTEN 

Voor de mensen in de Alblasserwaard is het griendlandschap een zeer bekend landschap. De mensen die er niet bekend mee zijn raken er vanzelf vertrouwd mee. Het oude ambt van wilgentenen vlechten biedt namelijk volop mogelijkheden voor teambuilding!

ARCHERY TAG 

Haal de Robin Hood in jezelf naar boven met Archery Tag. Archery Tag is een combinatie tussen paintball en trefbal, alleen dan met pijl en boog.

HOUTHAKKEN & SPOON CARVING 

Tijdens de workshop houthakken gaan jullie fysiek aan de slag om de techniek van het houthakken onder de knie te krijgen. Vervolgens worden de gekloofde stukken hout bewerkt met een ‘carving’ mes om er een gebruikersvoorwerp van te maken.

ESCAPE BOX  

De Escape Box wordt geopend. Maar wat blijkt… Na opening begint al snel een timer te lopen. Weten jullie de Escape Box te ontmantelen voordat het te laat is? De timer stopt pas na het voltooien van verschillende, uitdagende escape games. Aan jullie de taak om binnen 90 minuten de bomkoffer te ontmantelen. Succes. Time is ticking.

WIE IS DE RAT (coming soon)

Gebaseerd op het razend populaire tv-programma Wie is de Mol? Werk samen, verdeel de taken en speel het meeste geld bij elkaar tijdens de verraderlijke opdrachten. Maar pas op: er zit een Rat in jullie team. Weten jullie De Rat in jullie team te ontmaskeren?

WILDPLUKWANDELING

Tijdens de wildplukwandeling gaan jullie struinend door de grienden op zoek naar eetbare planten en kruiden. Onder enthousiaste begeleiding van een plantenexpert / Herborist leer je van alles over de eetbare natuur. Een verrassende workshop!

SLOEP VAREN

Ontdek de mooie omgeving van In de Houtzagerij vanaf het water. De sloep biedt veel comfort en er kan zowel op hoge als lage snelheid gevaren worden, wat het mogelijk maakt te genieten van een gezellige borrel tijdens het varen.

Teambuilding

In de Houtzagerij biedt -in samenwerking- een krachtig teambuildings concept aan: Leren door te doen! Er wordt ingezet op buitenactiviteiten waarbij de deelnemers o.l.v. een trainer aan de slag gaan met thema’s zoals; samenwerken, leiderschap en communicatie.

PIONIEREN MET PALEN 

Het team gaat met een eigen ontwerp aan de slag voor het bouwen van een levensgrote constructie van houten palen en touwen. Lukt het om hiermee een waterbaan te creëren? Een uitdagende samenwerkingsopdracht. Want wat gebeurt er als de deelnemers een compleet ander idee hebben over het ontwerp of de uitvoering ervan?

TEAM SURVIVAL

Bij deze Team Survival gaat het er om welk team het beste weet te overleven in de natuur. Bouwen, schieten, vuur maken, estafette race en andere uitdagende onderdelen komen aan bod in een avontuurlijke competitie.

DIVERSE TEAM GAMES

Avontuurlijke opdrachten om als team mee aan de slag te gaan. O.a. Jeeptransport, spinnenweb, bamboe bouwen, Blind Hill, etc. Allemaal actieve spellen met een leuk competitie element.

BAMBOE BOUWEN

In korte tijd zet je samen met je teamleden een gigantisch bouwwerk neer. De deelnemers bepalen zelf hoe hoog de constructie wordt en hoe deze eruit komt te zien. Wordt het een stabiele toren, een uniek kunstwerk of een piramide van wel 10 meter hoog?

Teambuilding eXtra

Speelt er een (ingewikkeld) vraagstuk binnen het bedrijf? Of willen jullie met elkaar echt de diepte ingaan? Dan stellen we je heel graag voor aan Cornelis Vreeken van HUMUS geeft Ruimte. Cornelis stelt samen met jullie een (activiteiten) programma op dat helemaal aansluit bij jullie behoefte. Er wordt op zo’n dag aandacht besteedt aan het team, maar er is ook ruimte voor (wanneer nodig) één op één coaching.

 

Meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier.