Teambuilding - In de houtzagerij
553
page-template-default,page,page-id-553,bridge-core-2.8.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Activiteiten en workshops 

Afgestemd op de omgeving van het rivierenlandschap, bieden we een gevarieerd programma dat je niet zomaar elders in het land zult vinden. Ons geheim dat iedere activiteit of workshop tot een succes maakt? We werken alleen samen met professionals en mensen met passie.

 • Rib Varen

  Met 75 – 110 km per uur over de rivier varen maakt dit tot een waar spektakel! Door onze ligging aan de Merwede kunnen we direct vanuit onze eigen haven met boten de rivier op te gaan.

 • E-steps

  Op een rustig tempo touren langs de rivieren en door de polder van de Alblasserwaard. De E-step is duurzaam, gebruiksvriendelijk en makkelijk te berijden. Diverse routes beschikbaar in combinatie met leuke tussenstops.

 • Buiten koken

  Koken en eten in de buitenlucht! Samen met kampvuurkok Arriën Stegehuis het ambacht van het buiten koken op vuur ontdekken.

``Lekker buiten en op een leuke, actieve manier elkaar (nog) beter leren kennen.``
 • Wilgentenen vlechten

  Voor de mensen in de Alblasserwaard is het griendlandschap een zeer bekend landschap. De mensen die er niet bekend mee zijn raken er vanzelf vertrouwd mee. Het oude ambt van wilgentenen vlechten biedt namelijk volop mogelijkheden voor teambuilding!

 • Diverse team games

  Zelf een katapult bouwen, ontsnapping uit een mijnenveld, krattenrace of een combinatie van verschillende teambuilding-activiteiten, er is eindeloos veel mogelijk op ons buitenterrein!

 • Wie is de Vos | Niets is wat het lijkt

  Negen kandidaten, één Vos… maar wie dit is weet niemand. Alleen een slimme speler kan ontdekken waar en hoe de Vos opdrachten saboteert.

 • CSI 'De griend'

  Met de GPS in de hand vertrekken we, op zoek naar aanwijzing die de dader van de inbraak heeft achtergelaten. Acht verdachten zijn aangehouden na een sensationele inbraak, maar... ze wisten te ontkomen.

 • Archery Tag

  Haal de Robin Hood in jezelf naar boven met Archery Tag. Archery Tag is een combinatie tussen paintball en trefbal, alleen dan met pijl en boog.

 • Het perfecte plaatje

  In het gebied rondom “In de Houtzagerij” rondlopen met een stoere outdoor-camera met zoomlens. Weer of geen weer, dus zorg dat je goede kleding en schoenen bij je hebt.