Over In de Houtzagerij

Met een passie voor hout, mensen en ondernemen ben ik, Rosalie van Loon, in 2019 gestart met ‘In de Houtzagerij’. De plek waar ik al mijn hele leven woon, kan nu eindelijk gedeeld worden met de rest van Nederland. Ik wil hiermee een unieke locatie bieden voor een vergadering of teambuilding.

Het verhaal achter In de Houtzagerij

…het ondernemerschap zit in ons bloed. Mijn opa startte hier als griendwerker met het hakken van wilgenhout.

Zijn bedrijf groeide uit tot een houthandel in rijshout, wiepen en piketten. Vandaag de dag is mijn vader verantwoordelijk

voor de zagerij en de houthandel, en is daarnaast actief in de bagger en overslag. Zijn enthousiaste manier van ondernemen heeft mij altijd geïnspireerd. Door samen te brainstormen en onze passies te delen, zijn er al heel wat mooie plannen ontstaan.

Heimwee naar deze plek

Ik ben opgegroeid op deze prachtige plek helemaal aan het einde van de dijk, die Hardinxveld met de omliggende dorpen verbindt. Hier stond mijn wieg in 1995, zette ik mijn eerste stapjes, crossten we met onze fietsjes over het terrein, speelden we in weer en wind in de grienden en hielpen we op zaterdag in de houtzagerij… Op vakantie een lichtelijk heimwee gevoel, want wat miste ik stiekem mijn thuis. In deze omgeving zijn de eerste ideeën ontstaan voor dit ondernemingsplan. Mijn wens was en is om deze unieke plek te kunnen delen met anderen. Zo is het idee geboren om een totaalconcept aan te bieden op het gebied van vergaderen en teambuilding. Hierin kan ik laten zien waar mijn passie ligt, namelijk creatief ondernemen met een hart voor mensen.

Ik hoop dat deze plek je bij zal blijven en we je in de toekomst (opnieuw) mogen verwelkomen!

 

Warme groet,

Rosalie van Loon