1001 mogelijkheden voor vergaderen en teambuilding - In de Houtzagerij
486
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-486,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Vergaderen, vieren, ontmoeten

Vergader in onze eigentijdse zalen. Vier successen, mijlpalen en teamdagen.

En ontmoet tijdens presentaties of bijeenkomsten!

Zowel binnen als buiten. Voor grote en kleine groepen.

Vergaderen

In de Houtzagerij biedt een unieke en inspirerende setting voor een vergadering, presentatie of brainstorm. Onze eigentijdse zalen bieden veel comfort en zijn van alle gemakken voorzien. Willen jullie als bedrijf exclusief gebruik maken van alle faciliteiten? Dan is er de mogelijkheid om de gehele locatie af te huren.

Teambuilding 

Naast dat teambuilding een stukje ontspanning en plezier geeft, doorbreek je met een sportieve of creatieve activiteit de dagelijkse routine van werk en leren collega’s elkaar op een andere manier kennen.

Binnen én buiten

``De natuur heeft geen haast en toch komt alles af.``

Teamdag

In de Houtzagerij is dé locatie voor een succesvolle teamdag of teambuilding. Een unieke combinatie van binnen en buiten. Ontdek de eindeloze mogelijkheden In de Houtzagerij en op het 4,5 ha aangrenzende buitenterrein.

Borrels & breaks

Na een vergadersessie even bijtanken met een stevige lunch rondom de haard of op het terras. In de Houtzagerij heeft een sfeervolle ontmoetingsruimte met open keuken, die alles in zich heeft om lekker te ontspannen tijdens of na een vergadering.

Buiten vergaderen

Een plek aan de rivier waar in alle rust vergadert kan worden, met de voordelen van buiten en het comfort van binnen. Door de komst van een half open tent, tafels, stoelen en banken, is deze droom werkelijkheid geworden. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Eindejaars Drive-in In de Houtzagerij Om je werknemers op een persoonlijke en unieke manier te bedanken voor afgelopen jaar...

Geen fysieke eindejaarsbijeenkomst, maar toch een manier om je werknemers op een persoonlijke en unieke manier te bedanken voor hun inzet afgelopen jaar;

Ontmoet elkaar op afstand en geniet van een sfeervolle Drive-In rondom de Houtzagerij. Gebruik dit moment om jullie eigen kerstpakket uit te delen of laat een kerstpakket door ons samenstellen. Met live muziek, knapperende haardvuurtjes, hapjes van de Ofyr, een winters drankje en met aandacht voor elkaar!

Beleef het samen; Laat jullie Eindejaars Drive-In vastleggen door onze videograaf!

 

   ________________100% Coronaproof_______________________

. Deelnemers rijden via de aangegeven route langs verschillende stops

. Deelnemers blijven in de auto

. Uitgifte van eten en drinken is op gepaste afstand

. Auto’s rijden in volgens aangegeven tijdsblok

. Er worden alleen alcoholvrije drankjes geschonken

. Flexibele Annuleringsvoorwaarden

Onze locatie is beschikbaar tot 30 personen!

Op dit moment kunnen wij 2 - 30 personen ontvangen In de Houtzagerij. Voor vragen over de maatregelen of ons corona-protocol, bel of mail gerust! 

- Rosalie