Vergaderen, vieren, ontmoeten

Vergader in onze eigentijdse zalen. Vier successen, mijlpalen en teamdagen.

En ontmoet tijdens presentaties of bijeenkomsten!

Zowel binnen als buiten. Voor grote en kleine groepen.

Vergaderen

In de Houtzagerij biedt een unieke en inspirerende setting voor een vergadering, presentatie of brainstorm. Onze eigentijdse zalen bieden veel comfort en zijn van alle gemakken voorzien. Willen jullie als bedrijf exclusief gebruik maken van alle faciliteiten? Dan is er de mogelijkheid om de gehele locatie af te huren.

Teambuilding 

Naast dat teambuilding een stukje ontspanning en plezier geeft, doorbreek je met een sportieve of creatieve activiteit de dagelijkse routine van werk en leren collega’s elkaar op een andere manier kennen.

Binnen én buiten

``De natuur heeft geen haast en toch komt alles af.``

Teamdag

In de Houtzagerij is dé locatie voor een succesvolle teamdag of teambuilding. Een unieke combinatie van binnen en buiten. Ontdek de eindeloze mogelijkheden In de Houtzagerij en op het 4,5 ha aangrenzende buitenterrein.

Borrels & barbecues

Na een vergadersessie even bijtanken met een gezellige borrel rondom de haard of een geheel verzorgde barbecue op het terras. In de Houtzagerij heeft een sfeervolle ontmoetingsruimte, die alles in zich heeft om lekker te ontspannen tijdens of na een vergadering.

Buitenlocatie

Ervaar de rust en ruimte op onze buitenlocatie aan de rivier! In de zomermaanden kunnen we hier groepen ontvangen tot 120 personen. Na een korte wandeling door de grienden, kom je aan bij een sfeervol ingerichte (stretch)tent met lampjes en knusse zitjes. Bij de buitenbar kan een drankje worden gehaald. Rondom het kampvuur blijft het nog lang gezellig! Blijven jullie eten? Onze chefs maken met passie een diner voor jullie klaar in vorm van een barbecue op de houtgestookte Ofyr of verse pizza’s uit de houtoven
Vraag vrijblijvend een offerte aan