Teamdag

In de Houtzagerij is dé locatie voor een succesvolle teamdag of teambuilding. Een unieke combinatie van binnen en buiten. Ontdek de eindeloze mogelijkheden In de Houtzagerij en op het 4,5 ha aangrenzende buitenterrein.

Een dagvullend programma

Kiezen jullie voor een activiteit waarmee een bepaald doel behaald moet worden of gaan jullie voor een adrenaline kick en stappen jullie aan boord van één van onze RIB’s? Of een combinatie hiervan?

In de Houtzagerij kan een dagvullend programma samenstellen, helemaal passend bij jullie bedrijfsstijl. Tussen de activiteiten door wordt er gezorgd voor de nodige versnaperingen. Afsluitend kan er een barbecue verzorgd worden aan de rivier of bij minder weer op het overdekte terras boven de Houtzagerij met uitzicht op rivier de Merwede. 

 

  • Alles op één locatie 
  • 100% verzorgd 
  • Unieke plek met veel mogelijkheden
  • Combinatie van binnen en buiten 
  • Maatwerk

 

In de Houtzagerij ligt middenin het groene hart van Nederland. Naast dat het door de centrale ligging makkelijk te bereiken is, heb je op deze plek het idee écht even weg te zijn. We denken graag met je mee voor een passende invulling van de dag. 

 

Alle ingrediënten voor een zorgeloos en bovenal succesvolle teamdag!