Vier je teamdag in Hardinxveld-Giessendam - In de houtzagerij
961
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-961,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Teamdag

In de Houtzagerij is dé locatie voor een succesvolle teamdag of teambuilding. Een unieke combinatie van binnen en buiten. Ontdek de eindeloze mogelijkheden In de Houtzagerij en op het 4,5 ha aangrenzende buitenterrein.

Een dagvullend programma

Kiezen jullie voor een activiteit waarmee een bepaald doel behaald moet worden of gaan jullie voor een adrenaline kick en stappen jullie aan boord van één van onze RIB’s? Of een combinatie hiervan?

In de Houtzagerij kan een dagvullend programma samenstellen, helemaal passend bij jullie bedrijfsstijl. Tussen de activiteiten door wordt er gezorgd voor de nodige versnaperingen. Afsluitend kan er een barbecue verzorgd worden aan de rivier of bij minder weer op het overdekte terras boven de Houtzagerij met uitzicht op rivier de Merwede. 

 

  • Alles op één locatie 
  • 100% verzorgd 
  • Unieke plek met veel mogelijkheden
  • Combinatie van binnen en buiten 
  • Maatwerk

 

In de Houtzagerij ligt middenin het groene hart van Nederland. Naast dat het door de centrale ligging makkelijk te bereiken is, heb je op deze plek het idee écht even weg te zijn. Er is volop parkeergelegenheid en parkeren is bij ons gratis. 

 

Alle ingrediënten voor een zorgeloos en bovenal succesvolle teamdag!
Eindejaars Drive-in In de Houtzagerij Om je werknemers op een persoonlijke en unieke manier te bedanken voor afgelopen jaar...

Geen fysieke eindejaarsbijeenkomst, maar toch een manier om je werknemers op een persoonlijke en unieke manier te bedanken voor hun inzet afgelopen jaar;

Ontmoet elkaar op afstand en geniet van een sfeervolle Drive-In rondom de Houtzagerij. Gebruik dit moment om jullie eigen kerstpakket uit te delen of laat een kerstpakket door ons samenstellen. Met live muziek, knapperende haardvuurtjes, hapjes van de Ofyr, een winters drankje en met aandacht voor elkaar!

Beleef het samen; Laat jullie Eindejaars Drive-In vastleggen door onze videograaf!

 

   ________________100% Coronaproof_______________________

. Deelnemers rijden via de aangegeven route langs verschillende stops

. Deelnemers blijven in de auto

. Uitgifte van eten en drinken is op gepaste afstand

. Auto’s rijden in volgens aangegeven tijdsblok

. Er worden alleen alcoholvrije drankjes geschonken

. Flexibele Annuleringsvoorwaarden

Onze locatie is beschikbaar tot 30 personen!

Op dit moment kunnen wij 2 - 30 personen ontvangen In de Houtzagerij. Voor vragen over de maatregelen of ons corona-protocol, bel of mail gerust! 

- Rosalie